ОЦІНКА ЕКОНОМІЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПРОМИСЛОВОГО ПІДПРИЄМСТВА ПРИ ПРОВЕДЕННІ РЕІНЖИНІРИНГУ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ - Таранюк, Леонід (Mechanism of an economic regulation, 2014)
У статті проведена оцінка економічного потенціалу промислового підприємства у період проведення реінжинірингу бізнес-процесів. Також сформована система індикаторів, які відображають стадії формування, адаптації та розвитку економічного потенціалу при проведенні реінжинірингу бізнес-процесів на підприємстві. Проаналізована динаміка економічних індикаторів циклу складових економічного потенціалу промислового підприємства ПАТ «Сумське НВО ім. М. В. Фрунзе» у період проведення реінжинірингу бізнес-процесів та проведена їх нормалізація. Розрахований інтегральний показник економічного потенціалу промислового підприємства на стадіях його формування, адаптації та розвитку. Автором визначений синергетичний ефект від функціонування економічного потенціалу при проведенні реінжинірингових заходів із впровадженням системи класу ERP-II (управління ресурсами підприємства) на підприємстві ПАТ «Сумське НВО ім. М. В. Фрунзе». Досліджений синергетичний вплив на складові економічного потенціалу промислового підприємства ПАТ «Сумське НВО ім. М. В. Фрунзе» при проведенні реінжинірингу бізнес-процесів.