ЕКОНОМІЧНІ МОТИВИ ТА СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ДОСТОВІРНОГО ВІДОБРАЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ У ГАЛУЗІ АКВАКУЛЬТУРИ - Вдовенко, Наталія; Рибальченко, Костянтин (Mechanism of an economic regulation, 2014)
У статті узагальнено результати проведених досліджень та визначено сучасні тенденції достовірного оформлення процесів виробництва в аграрному секторі економіки, які узгоджено з вимогами Закону України «Про аквакультуру», Наказу Мінагрополітики «Про затвердження спеціальних форм первинної документації для суб’єктів рибного господарства в галузі аквакультури». Запропоновано оптимальні нормативи відтворення рослиноїдних риб за видами. Розкрито особливості узагальнення інформації про результати інкубації ікри та отриманої з неї личинки для зариблення вирощувальних ставів рибницького господарства, а також документальне оформлення цих операцій для отримання повної, всебічної інформації для подальшого складання прогнозів і планів розвитку цієї галузі економіки, перспективної саме в питаннях продовольчого забезпечення населення України.