ВИЗНАЧЕННЯ СТРАТЕГІЧНИХ НАПРЯМІВ РОЗВИТКУ ОСНОВНИХ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ ПІСЛЯ ВПРОВАДЖЕННЯ РЕІНЖИНІРИНГУ - ГриценкоПавлo (Mechanism of an economic regulation, 2015)
Одним із найбільш актуальних питань наукових досліджень у галузі реорганізації промислових підприємств залишається питання подальшого розвитку бізнес-процесів після реінжинірингу. Складність полягає у здатності підприємства втримати досягнуті процесами кардинальних змін перетворення та довести їх до стабільного зростання. Функціонування бізнес-процесів до та після реінжинірингу суттєво відрізняється, оскільки система працює в абсолютно новому напрямку із зміненими функціональними та вихідними потоками. Перед виконавцями бізнес-процесів стоятимуть нові завдання, і це потребує деякого часу на адаптацію та розуміння. У статті набув подальшого розвитку методичний підхід до визначення пріоритетних стратегічних напрямків розвитку бізнес-процесів під час реінжинірингових змін, який на відміну від інших враховує експертну оцінку щодо зростання всіх видів потенціалу промислового підприємства внаслідок організаційно-економічних перетворень.