ОГОЛОШЕННЯ ПРО ВТРАТУ СВІДОЦТВА - Оголошення (Mechanism of an economic regulation, 2022)
Втрачене свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації – журналу «Економічний вісник. Серія: фінанси, облік, оподаткування» від 02 серпня 2016 року серії КВ № 22277-12177Р, засновником якого є УНІВЕРСИТЕТ ДЕРЖАВНОЇ ФІСКАЛЬНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ, вважати недійсним.